Acordul incheiat de Google, edituri si autori in 2008 in legatura cu digitalizarea a milioane de carti a suscitat discutii si critici, joi, la o audiere la o instanta new-yorkeza, care are misiunea de a se pronunta asupra legalitatii intelegerii. "Multe dintre cartile noastre cad in paragina. In lipsa proiectului Google, numeroase opere nu ar mai putea fi inchiriate pentru a fi lecturate", a declarat Paul Courant, decanul bibliotecilor Universitatii Michigan, unui din partizan
Acordul incheiat de Google, edituri si autori in 2008 in legatura cu digitalizarea a milioane de carti a suscitat discutii si critici, joi, la o audiere la o instanta new-yorkeza, care are misiunea de a se pronunta asupra legalitatii intelegerii.

"Multe dintre cartile noastre cad in paragina. In lipsa proiectului Google, numeroase opere nu ar mai putea fi inchiriate pentru a fi lecturate", a declarat Paul Courant, decanul bibliotecilor Universitatii Michigan, unui din partizanii Google in acest proiect.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.