Internetul, canalul de comunicare care a pierdut cel mai putin in 2009 la incasarile din publicitate raportat la celelalte medii, si-a "desemnat" castigatorii. Gazeta Online, care cuprinde Gsp.ro, unul dintre cele mai vizitate site-uri din Romania, si celelalte site-uri afiliate au reusit sa contabilizeze din publicitate, in 2009, venituri de un milion de euro. In topul…
Internetul, canalul de comunicare care a pierdut cel mai putin in 2009 la incasarile din publicitate raportat la celelalte medii, si-a "desemnat" castigatorii. Gazeta Online, care cuprinde Gsp.ro, unul dintre cele mai vizitate site-uri din Romania, si celelalte site-uri afiliate au reusit sa contabilizeze din publicitate, in 2009, venituri de un milion de euro. In topul site-urilor care au marcat anul trecut venituri de un milion de euro se afla si Neogen.ro. Portalul condus de Calin Fusu a reusit sa adune in 2009 un milion de euro, cea mai mare parte din suma fiind din publicitate.

Pentru 2010, Augustin Roman, directorul general al Intact Interactive, care are in portofoliu si Gsp.ro, declara ca vrea sa maximizeze veniturile din publicitate, mai ales ca "dispunem de toate instrumentele: creatie, dezvoltare, audienta". Daca in 2009 publicitatea online a fost estimata la 13-15 milioane de euro, anul acesta specialistii mizeaza pe o crestere de 20%-30%. De altfel, exista voci care spun ca online-ul ar putea depasi printul in privinta incasarilor din publicitate in doi ani.

Citeste articolul integral pe Banknews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.