Gabriel Boaca, fost director executiv si Magdalena Zander, fost director de vanzari la Intact Interactive, au pus bazele unei noi regii de publicitate online, Digital4, intentionand sa atraga 10% din veniturile pe aceasta piata, pana in 2011. Digital4 are o echipa de 6 oameni si un portofoliu de 30 de site-uri ce apartin de publisheri independenti. Fondatorii noii regii de publicitate nu au oferit amanunte privind numele site-urilor, portofoliul urmand sa fie anuntat "saptamana...

Gabriel Boaca, fost director de vanzari si Magdalena Zander, fost director executiv la Intact Interactive, au pus bazele unei noi regii de publicitate online, Digital4, intentionand sa atraga 10% din veniturile pe aceasta piata, pana in 2011.

Digital4 are o echipa de 6 oameni si un portofoliu de 30 de site-uri ce apartin de publisheri independenti.

Fondatorii noii regii de publicitate nu au oferit amanunte privind numele site-urilor, portofoliul urmand sa fie anuntat "saptamana viitoare", odata cu lansarea oficiala a noii firme.

"Scopul nostru este sa ajungem cat mai rapid la un portofoliu de 50-60 de site-uri, iar la finalul lui 2011 sa acoperim 10% din audienta si un share apropiat de aceasta valoare din punct de vedere al incasarilor", a spus Zander.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.