Guvernul francez analizeaza posibilitatea adoptarii unei asa-zise "taxe Google", prin care gigantul american dar si alte mari companii cu activitati pe Internet vor trebui sa plateasca un impozit pe publicitatea online, din veniturile generate in aceasta tara. Motivul adus de politicienii francezi, sustinuti de presedintele statului Nicolas Sarkozi, sunt daunele pe care portalurile online le aduc producatorilor de muzica si filme, prin accesul gratuit la astfel de produse fara
Guvernul francez analizeaza posibilitatea adoptarii unei asa-zise "taxe Google", prin care gigantul american dar si alte mari companii cu activitati pe Internet vor trebui sa plateasca un impozit pe publicitatea online, din veniturile generate in aceasta tara.

Motivul adus de politicienii francezi, sustinuti de presedintele statului Nicolas Sarkozi, sunt daunele pe care portalurile online le aduc producatorilor de muzica si filme, prin accesul gratuit la astfel de produse fara plata dreptului de autor.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.