Grupul media News Corp, detinut de Rupert Murdoch, a inceput cea mai mare reorganizare a Dow Jones prin fuzionarea diviziilor de consumer si enterprise, dupa ce compania de informatii financiare a fost achizitionata in 2007 pentru 5,6 miliarde dolari,...

Grupul media News Corp, detinut de Rupert Murdoch, a inceput cea mai mare reorganizare a Dow Jones prin fuzionarea diviziilor de consumer si enterprise, dupa ce compania de informatii financiare a fost achizitionata in 2007 pentru 5,6 miliarde dolari.

Reorganizarea vine dupa plecarea lui Clare Hart, un veteran al industriei si presedinte al Enterprise Media Group, care a condus o strategie adresata mediului online pentru operatiunile dependente de distribuirea continutului prin terminale detinute de Thomson Reuters si Bloomberg.

Divizia enterprise a Dow Jones a avut o pondere de 60% in profitul grupului imediat dupa ce familia Bancroft a vandut compania catre Rupert Murdoch. News Corp nu a oferit mai multe detalii financiare despre companie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.