Pretul actiunilor Facebook a crescut cu 42% in ultimele 4 luni, in conditiile in care reteaua de socializare a atins 300 milioane de utilizatori si compania a trecut pe cash flow pozitiv, potrivit Bloomberg. Actiunile Facebook se vand in prezent cu 21 dolari fiecare pe platforma de tranzactionare SecondMarket, a declarat Adam Oliveri, directorul companiei.In iulie, o actiune se vindea cu 14,77 dolari.Facebook, cea mai populara retea de socializare... [ Citeste articolul pe DailyBusi
Pretul actiunilor Facebook a crescut cu 42% in ultimele 4 luni, in conditiile in care reteaua de socializare a atins 300 milioane de utilizatori si compania a trecut pe cash flow pozitiv.

Actiunile Facebook se vand in prezent cu 21 dolari fiecare pe platforma de tranzactionare SecondMarket, a declarat Adam Oliveri, directorul companiei. In iulie, o actiune se vindea cu 14,77 dolari.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.