Editia online a Wall Street Journal, cotidian detinut de mogulul Rupert Murdoch, va impune o taxa anuala de 600 de dolari pentru continutul editorial premium, potrivit Brandrepublic.com. "Editia profesionala" a wsj.com targheteaza cititorii de business interesati de infomatii mai detaliatate si va include si serviciul Dow Jones Newswires, arhiva de stiri Factiva, precum si alte resurse.Serviciul va costa 49 de dolari pe... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]
Editia online a Wall Street Journal, cotidian detinut de mogulul Rupert Murdoch, va impune o taxa anuala de 600 de dolari pentru continutul editorial premium.

"Editia profesionala" a wsj.com targheteaza cititorii de business interesati de infomatii mai detaliatate si va include si serviciul Dow Jones Newswires, arhiva de stiri Factiva, precum si alte resurse.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.