BMW recheama sase modele de motociclete din intreaga lume, fabricate in perioada august 2006-mai 2009, pentru o eventuala defectiune la sistemul de franare, potrivit The Telegraph. Masura va afecta 122.000 de motociclete, ceea ce reprezinta o treime din productia totala in perioada mentionata. Constructorul german a precizat ca pana in prezent nu au fost inregistrate accidente, dar au existat cateva reclamatii.Aceasta este a... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

BMW recheama sase modele de motociclete din intreaga lume, fabricate in perioada august 2006-mai 2009, pentru o eventuala defectiune la sistemul de franare.

Masura va afecta 122.000 de motociclete, ceea ce reprezinta o treime din productia totala in perioada mentionata. Constructorul german a precizat ca pana in prezent nu au fost inregistrate accidente, dar au existat cateva reclamatii.

Aceasta este a doua rechemare in ultimii doi ani, in 2008 fiind semnalata o problema similara pe care compania nu a reusit sa o solutioneze la acea data.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.