Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, pe 23 august a avut loc Parada Motociclistilor "Repsol, Respect in Trafic" in cadrul evenimentului Pro Biker's Party. Participantii au defilat pe traseul Snagov Parc/Ciolpani , DN1, Piata Presei Libere, Piata Victoriei si retur pana la Snagov Parc, purtand veste reflectorizante cu sigla Sponsorului Repsol si deviza "Respect in trafic!".

Actiunea initiata de Repsol, prin Valtec Romania, s-a derulat fara incidente si a primit un feed-back pozitiv de la restul participantilor la trafic, acestia urmarind cu interes parada. La fel de important a fost si sprijinul acordat de Politia Romana pe toata durata defilarii, o prima dovada de respect.

"Din moment ce Repsol este foarte aproape de motociclisti, iar prezenta noastra in Romania este oficiala din 2008, ne-am gandit ca e timpul sa fim alaturi de acestia si sa-i sustinem acolo unde e nevoie mai mult – in trafic. Indemnul la respect este universal valabil si consideram ca e singura modalitate de a ne comporta in trafic. Aceasta actiune, pentru noi, a fost un succes si ne-a confirmat ca am pornit intr-o directie buna. Suntem multumiti ca putem contribui la accentuarea unui sentiment civic si dorim sa continuam la fel. Am inceput cu motociclistii, insa Repsol sustine si incurajeaza pe toti participantii la trafic sa se trateze unii pe altii cu Respect", declara Codrin Adam, Director Marketing Valtec Romania.

Parada Moto a fost doar un prim eveniment din sirul de actiuni pe care Repsol urmeaza sa le intreprinda pentru a veni in sprijinul fenomenului moto in Romania.

Citeste si:
[Video] Tesla Model S se poate parca in garaj cu Apple Watch-ul
Video Tesla Model S se...

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.