Primii jucatori de pe piata masinilor electrice din Romania, importatorii Mitsubishi si Citroen, vin in intampinarea viitorilor clienti si vor instala dispozitive de alimentare rapida cu energie a masinilor.
Ana-Maria Matei, director de comu­nicare al M Car Trading, importatorul Mitsubishi, a declarat ca va monta un sistem de incarcare rapida a masinilor electrice la sediul companiei. De asemenea, Ana-Maria Matei a precizat ca a purtat discutii in vederea crearii unei infrastructuri pentru modelele electrice atat cu municipalitatea, cat si cu alti parteneri cu potential in aceasta directie. Cea de-a doua companie care aduce in Romania o masina electrica, Citroen, precizeaza prin vocea directorului de marketing, Laura Antonov, ca are in vedere instalarea de borne de alimentare cu electricitate a masinilor in cadrul reprezentantei, cu aceasta ocazie va discuta cu furnizorul de energie. In Romania nu exista o infrastructura de alimentare a vehiculelor propul­sate electric.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.