CorporateNews23 Iulie 201015:11

Lectura sub un minut

Salariile tuturor angajatilor trustului Ringier in Romania vor fi trecute in totalitate pe cartea de munca, pentru a evita o scadere drastica a veniturilor, generata de noua lege a drepturilor de autor, potrivit unui anunt intern al companiei. Vor exista unele cazuri unde se vor aplica mici reduceri de salarii, care vizeaza in special veniturile foarte mari, se mai arata in anuntul trustului, citat de
Salariile tuturor angajatilor trustului Ringier in Romania vor fi trecute in totalitate pe cartea de munca, pentru a evita o scadere drastica a veniturilor, generata de noua lege a drepturilor de autor, potrivit unui anunt intern al companiei.

Vor exista unele cazuri unde se vor aplica mici reduceri de salarii, care vizeaza in special veniturile foarte mari, se mai arata in anuntul trustului, citat de paginademedia.ro. Decizia a fost aprobata de Florian Fels, CEO al noii companii Ringier/Springer.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.