O companie din Germania a primit autorizatie, din partea organismului european de reglementare a marcilor, pentru a produce bere si articole vestimentare sub brandul Fucking Hell, informeaza spiegel.de. Desi in limba engleza Fucking Hell reprezinta o expresie licentioansa, compania sustine ca a fost inspirata in alegerea numelui brandului de orasul austriac Fucking, scrie
O companie din Germania a primit autorizatie, din partea organismului european de reglementare a marcilor, pentru a produce bere si articole vestimentare sub brandul Fucking Hell, informeaza spiegel.de.
Desi in limba engleza Fucking Hell reprezinta o expresie licentioansa, compania sustine ca a fost inspirata in alegerea numelui brandului de orasul austriac Fucking.

Oficiul de Armonizare a Pietei Interne (The Trade Marks and Designs Registration Office of the EU), autoritate de reglementare a marcilor in Uniunea Europeana, a permis companiei germane sa inregistreze marca Fucking Hell, desi initiativa a atras nemultumirea locuitorilor din orasul Fucking.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.