Primele luni ale lui 2010 au adus pentru agentia de marketing si PR Headline trei noi parteneriate, incheiate cu Romsys, Standard Snacks si Ecotic, pentru furnizarea de servicii de PR, comunicare si consultanta specializata. "Este evident ca relatiile publice si-au castigat un loc important in strategiile de promovare ale companiilor. Acest an se pare ca va aduce o dezghetare a pietei de PR", a declarat Mihaela Apetrei, senior manager Headline.Doua dintre... [ Citeste arti

Primele luni ale lui 2010 au adus pentru agentia de marketing si PR Headline trei noi parteneriate, incheiate cu Romsys, Standard Snacks si Ecotic, pentru furnizarea de servicii de PR, comunicare si consultanta specializata.

"Este evident ca relatiile publice si-au castigat un loc important in strategiile de promovare ale companiilor. Acest an se pare ca va aduce o dezghetare a pietei de PR", a declarat Mihaela Apetrei, senior manager Headline.

Doua dintre cele doua noi parteneriate incepute in 2010 reprezinta o sustinere a planului de dezvoltare a agentiei pentru acest an, care are ca obiectiv situarea Headline ca numarul "1" printre agentiile specializate in marketing si PR pentru industria IT.

Citeste si:
Elena Udrea ramane in arest preventiv
Elena Udrea ramane in arest...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.