CorporateNews4 Ianuarie 201018:04

Lectura sub un minut

Florian Fels a fost numit sef al unei divizii nou lansate la nivel de grup, Ringier Central Europe, au anuntat oficialii trustului de presa. Inainte de a se alatura Ringier, Fels a detinut functia de CEO Axel Springer Polska, conducand operatiunile companiei media germane din Polonia. Fels va fi responsabil de coordonarea business-ului Ringier in Romania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Serbia. Acesta isi va prelua atributiile noii functii de la 1 februarie 2010, urmaned sa faca pa
Florian Fels a fost numit sef al unei divizii nou lansate la nivel de grup, Ringier Central Europe, au anuntat oficialii trustului de presa. Inainte de a se alatura Ringier, Fels a detinut functia de CEO Axel Springer Polska, conducand operatiunile companiei media germane din Polonia.


Fels va fi responsabil de coordonarea business-ului Ringier in Romania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Serbia. Acesta isi va prelua atributiile noii functii de la 1 februarie 2010, urmaned sa faca parte si din boardul de conducere al grupului.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.