Conglomeratul media News Corp, controlat de Rupert Murdoch, va evolua mai bine anul viitor decat in 2009 datorita performantelor diviziilor de cablu si film, a declarat Murdoch pentru un ziar italian, potrivit Reuters.

Conglomeratul media News Corp, controlat de Rupert Murdoch, va evolua mai bine anul viitor decat in 2009 datorita performantelor diviziilor de cablu si film, a declarat Murdoch pentru un ziar italian.

“In 2009 am avut un profit operational de 3,5 miliarde de dolari, ne vom descurca mai bine in 2010”, a spus Rupert Murdoch pentru La Stampa, adaugand ca operatiunile de cablu si film vor avea o evolutie si mai dinamica.

In luna noiembrie, Murdoch a estimat ca 2010 va fi un an de stabilitate, iar venitul operational al companiei pentru intregul an va creste cu o valoare situata intre limita superioara a unui procent cu o cifra si limita inferioara a unui procent cu doua cifre.

In anul fiscal 2009, care s-a incheiat in luna iunie, profitul News Corp a scazut cu 32% de la suma record de 5,3 miliarde dolari, inregistrata cu un an inainte. Rezultatele din 2009 au fost afectate de o scadere a investitiilor in divizia de stiri de business Dow Jones.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.