Porsche Finance Group reduce dobânzile la contractele de leasing auto încheiate pâna la data de 11 iunie 2010, pentru achizitionarea de autoturisme noi din oferta holding-ului Porsche România. Agentia Nationala de Presa - Agerpres

Porsche Finance Group isi reconfirma angajamentul fata de clienti printr-o noua oferta speciala disponibila prin Porsche Leasing Romania. Pana pe 11 iunie 2010, clientii pot beneficia de cea mai mica dobanda de leasing financiar din piata pentru achizitionarea autoturismelor noi apartinand marcilor holdingului Porsche Romania.

Porsche Finance Group Romania pune la dispozitia clientilor un produs de finantare flexibil si convenabil care ofera clientilor rate mici pe toata durata contractului de leasing si posibilitatea de a opta pentru o dobanda fixa de 7,49% sau o dobanda variabila de 6,99%. Oferta este valabila pentru orice contract de leasing financiar incheiat in perioada 26 aprilie - 11 iunie 2010 prin Porsche Leasing Romania, pentru autoturismele noi apartinand marcilor holdingului Porsche Romania, respectiv Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche si poate fi solicitata in toata reteaua de dealeri autorizati Porsche din intreaga tara.

Retail jobs

„Venim in intampinarea clientilor nostri printr-o noua oferta speciala, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona automoturismele Volkswagen, Audi, Skoda, sau Seat, prin leasing financiar, la cea mai mica dobanda de pe piata. Speram ca, optand pentru acest tip de leasing financiar, clientilor le va fi mai usor sa-si achizitioneze masina dorita”, a declarat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group.

Porsche Leasing Romania este parte a Porsche Finance Group si ofera servicii financiare exclusiv pentru cumparatorii de masini apartinand importatorului Porsche Romania, printr-o retea nationala ce cuprinde 87 de dealeri. Compania a pornit la drum in august 1999, iar in noiembrie 2000 a fost lansat produsul de leasing financiar.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.