CorporateNews4 Ianuarie 201010:41

Lectura de un minut

Piata de leasing a cunoscut in 2009 cea mai mare scadere din istori: -74%. Desi privirile se indreapta cu optimism spre 2010, in sensul unei stagnari, o revenire la nivelul din 2008 nu va fi posibila intr-un interval mai scurt de 3-4 ani, a declarat Adriana Ahciarliu, secretar general in cadrul Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB).

Evolutia leasingului este strans legata de realitatea economica, astfel ca la nivelul ALB (Asociatia Jucatorilor din piata de profil) asteptarile nu pot fi independente de evolutia economiei romanesti in 2010. Asociatia asteapta o stabilizare, in sensul unei stagnari a dinamicii negative de anul trecut si o reasezare a regulilor, pe baza unor lectii invatate dupa un an de criza.

“Personal nu cred intr-o revenire in anul 2010, dar sper intr-o stagnare a scaderii in acest an nou. Cred ca anul 2011 va fi cel care poate aduce sperante pentru o dinamica pozitiva si o revenire a volumului de finantarilor poate la nivelul celui din 2005. Nu cred ca o revenire la varful din 2008 va fi posibila intr-un interval mai scurt de 3-4 ani”, a declarat Adriana Ahciarliu.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.