Numarul de ore petrecute zilnic pe site-urile de socializare sau pe cele divertisment, cum sunt Facebook, Twitter sau Youtube, este in crestere.
Numărul de ore petrecute zilnic pe site-urile de socializare sau pe cele divertisment, cum sunt Facebook, Twitter sau Youtube, este în creştere. Un american petrece, în medie, 6 ore pe lună pe site-urile de socializare sau pe bloguri, utilizând propriul computer. Astfel, un american navighează pe Internet mai mult de o treime din viaţă, comunicând sau socializând, trimiţând emailuri sau scriind pe blog. Acest rezultat, susţin cercetătorii de la firma de cercetare Nielsen, arată succesul de care se bucură site-urile de socializare.

Facebook, de exemplu, a ajuns la 500 de milioane de utilizatori în mai puţin de 6 ani de la înfiinţare. Aceasta, în condiţiile în care un număr de două ori mai mare de adulţi cu vârsta peste 50 de ani au accesat reţele sociale în ultimul an, comparativ cu numărul tinerilor sub 18 ani.

Citeste articolul integral pe Evz.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.