CorporateNews5 Iulie 201014:47

Lectura de un minut

Romania a coborat o pozitie, pe locul opt, in topul tarilor din care provin mesajele electronice de tip spam in trimestrul al doilea din 2010, cu o cota de aproximativ 2,5%, apropiata de nivelul din primele doua luni ale anului, potrivit unui studiu al companiei PandaLabs, citat de Medafax.

Romania a coborat o pozitie, pe locul opt, in topul tarilor din care provin mesajele electronice de tip spam in trimestrul al doilea din 2010, cu o cota de aproximativ 2,5%, apropiata de nivelul din primele doua luni ale anului, potrivit unui studiu al companiei PandaLabs.

it spamBrazilia a continuat sa fie principala sursa a mesajelor de tip spam in perioada mentionata, cu peste 10% din total, insa totalul a scazut fata de primele trei luni ale anului, cat se ridica la aproape 20%.

India este a doua clasata in clasamentul realizat de producatorul de solutii de securitate, cu peste 8%, fiind urmata de Rusia, cu 6,64%, Coreea de Sud, cu 5,54%, SUA, cu 5%, si Vietnam, cu 4,02%.

De remarcat ca aproape 51% dintre mesajele spam au fost trimise din primele zece tari din clasamentul PandaLabs.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.