Utilizatorii din Pakistan pot accesa din nou YouTube, dupa ce Pakistanul a ridicat miercuri intedictia de acces introdusa pentru a denunta continutul site-ului considerat "blasfemator", noteaza Mediafax.

Utilizatorii din Pakistan pot accesa din nou YouTube, dupa ce Pakistanul a ridicat miercuri intedictia de acces introdusa pentru a denunta continutul site-ului considerat "blasfemator".

pakistan,youtube,facebook,accesSite-ul "YouTube a fost deblocat, dar link-urile catre continuturile considerate blasfematoare raman inaccesibile in Pakistan", a declarat un oficial din din cadrul Autoritatii Pakistaneze pentru Telecomunicatii (PTA), Khurram Mehram.

Anterior, ministrul Afacerilor Interne, Rehman Malik, anunta ca Islamabadul va restabili in zilele urmatoare accesul la site-urile Facebook si YouTube, blocate de patru zile, dar nu si la paginile cu continut considerat "blasfemator".


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.