"In momentul in care e-Romania va functiona total, estimez o reducere cu 35% la tot ce inseamna bugetul de achizitii al Romaniei", a declarat Gabriel Sandu, Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, intr-un interviu acordat Bloombiz. Potrivit acestuia, o platforma asemanatoare cu are 351 de servicii operationale, in care s-au investit 26 de miliarde de euro, functioneaza in Austria de 26 de ani. Ministrul Comunicatiilor mai spune ca germanii au introdus in Parlament o modificare a
"In momentul in care e-Romania va functiona total, estimez o reducere cu 35% la tot ce inseamna bugetul de achizitii al Romaniei", a declarat Gabriel Sandu, Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale. Potrivit acestuia, o platforma asemanatoare cu are 351 de servicii operationale, in care s-au investit 26 de miliarde de euro, functioneaza in Austria de 26 de ani. Ministrul Comunicatiilor mai spune ca germanii au introdus in Parlament o modificare a Constitutiei, astfel ca eGuveranarea va face parte din Constitutia germana.

e-Romania urmareste informatizarea interactiunii dintre stat si cetateni. Nu este putin cam devreme, tinand cont ca multi dintre romani nu au inca acces la Internet?


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feedproxy.google.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.