CorporateNews6 Mai 201012:45

Lectura sub un minut

Facebook, cel mai mare site de socializare, a dezactivat miercuri functia de chat pentru cateva ore, fiind nevoie sa remedieze o problema de confidentialitate care a permis unor utilizatori sa vada discutiile prietnilor de pe site, scrie AFP.  Problemele au fost rezolvate si chat-ul a fost repornit miercuri seara, insa intamplarea ridica nivelul de ingrijorare in legatura cu confidentialitatea unor informatii cheie pe Facebook.
Facebook, cel mai mare site de socializare, a dezactivat miercuri functia de chat pentru cateva ore, fiind nevoie sa remedieze o problema de confidentialitate care a permis unor utilizatori sa vada discutiile prietenilor de pe site.

Problemele au fost rezolvate si chat-ul a fost repornit miercuri seara, insa intamplarea ridica nivelul de ingrijorare in legatura cu confidentialitatea unor informatii cheie pe Facebook.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.