Compania eBay, detinatoarea celui mai mare portal de licitatii din lume, a inregistrat in primul trimestru din 2010 un profit in valoare de 398 milioane de dolari (30 de centi pe actiune), in crestere cu 11,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, scrie presa internationala. In primele trei luni din 2009, profitul companiei a fost de 357 milioane de dolari, sau 28 de centi pe actiune.Totodata, veniturile eBay din primul trimestru al acestui an au fost de 2,2 miliarde de dolari, in c

Compania eBay, detinatoarea celui mai mare portal de licitatii din lume, a inregistrat in primul trimestru din 2010 un profit in valoare de 398 milioane de dolari (30 de centi pe actiune), in crestere cu 11,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, scrie presa internationala.
In primele trei luni din 2009, profitul companiei a fost de 357 milioane de dolari, sau 28 de centi pe actiune.

Totodata, veniturile eBay din primul trimestru al acestui an au fost de 2,2 miliarde de dolari, in crestere cu 9%, in linie cu asteptarile companiei.

Veniturile din Statele Unite au sporit cu 4% in T1, in timp ce veniturile internationale s-au majorat cu 13%.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.