Dupa primul trimestru al anului in curs , care succede o perioada in care piata fortei de munca s-a contractat puternic, recruiterii online resimt primele semne ale stabilizarii: mai multe anunturi de angajare si dublarea ofertelor de munca pentru...
Dupa primul trimestru al anului in curs, care succede o perioada in care piata fortei de munca s-a contractat puternic, recruiterii online resimt primele semne ale stabilizarii: mai multe anunturi de angajare si dublarea ofertelor de munca pentru specialistii in resurse umane.

“In primul trimestru al anului in curs, pe site-ul de recrutare Myjob s-au inregistrat 25.658 de locuri de munca disponibile, cu aproximativ 30% mai mult fata de finalul lui 2009. Ritmul de postare de noi anunturi de recrutare variaza intre 100 si 150 de joburi/zi, deci putem afirma ca piata muncii este pe drumul cel bun. Un semn clar al revenirii este dublarea numarului de joburi disponibile in domeniul resurselor umane”, afirma Adela Rapeanu, expert in comunicare pentru site-ul de recrutare Myjob, detinut de grupul de firme NetBridge, cu peste jumatate de million de clienti unici in luna martie a acestui an.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.