Un tribunal din Milan a condamnat trei angajati de top ai Google pentru violarea intimitatii unui copil italian ce sufera de sindromul Down. Acestia sunt acuzati ca au permis postarea si ca nu au inlaturat rapid de pe site un clip video in care copilul era agresat, scrie Reuters.
Un tribunal din Milan a condamnat trei angajati de top ai Google pentru violarea intimitatii unui copil italian ce sufera de sindromul Down. Acestia sunt acuzati ca au permis postarea si ca nu au inlaturat rapid de pe site un clip video in care copilul era agresat.

Angajaţii Google care au fost condamnaţi sunt: David Drummond, vicepreşedinte senior şi CLO (chief legal officer – responsabilul cu problemele legale), fostul membru al Board-ului din Italia George De Los Reyes şi consilierul pe probleme de intimitate Peter Fleischer. Cei trei au fost condamnaţi la şase luni de închisoare, sentinţă la care compania a anunţat că va face apel.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Moneyro.feedsportal.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.