Atacurile informatice impotriva Google si a altor zeci de companii americane ar fi fost lansate de pe calculatoare de la doua institutii de invatamant din China, potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de presa internationala. Scolile chineze care ar fi implicate sunt Universitatea Shanghai Jiaotong si Scoala Profesionala Lanxiang, potrivit surselor citate, care au precizat ca atacurile au fost comise cu scopul de a fura secrete comerciale, coduri si de a captura... [ Citest
Atacurile informatice impotriva Google si a altor zeci de companii americane ar fi fost lansate de pe calculatoare de la doua institutii de invatamant din China, potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de presa internationala.

Scolile chineze care ar fi implicate sunt Universitatea Shanghai Jiaotong si Scoala Profesionala Lanxiang, potrivit surselor citate, care au precizat ca atacurile au fost comise cu scopul de a fura secrete comerciale, coduri si de a captura e-mailuri ale activistilor chinezi pentru drepturile omului.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.