CorporateNews15 Ianuarie 201010:49

Lectura de un minut

Jocul international de strategie politica, economica si militara eRepublik a depasit 1 mil. de utilizatori in 2009, dintre care 329.000 acceseaza regulat aceasta aplicatie. Alexis Bonte, co-fondator si director executiv al eRepublik Labs, vorbeste...

Jocul international de strategie politica, economica si militara eRepublik a depasit 1 milion de utilizatori in 2009, dintre care 329.000 acceseaza regulat aceasta aplicatie. Alexis Bonte, co-fondator si director executiv al eRepublik Labs, vorbeste despre planurile companiei pentru 2010.

“2009 a reprezentat un an de constructie pentru eRepublik, unde, dupa ce am atras runda de finantare de 2 mil. euro de la AGF Private Equity, echipa noastra a crescut de la 14 la 45 de oameni la finalul anului trecut. De asemenea, am inceput anul cu mai putin de 50.000 de jucatori activi, acum avem peste 1 mil. de utilizatori, dintre care 320.000 folosesc jocul in mod regulat”, a explicat Alexis Bonte, care vorbeste despre aceste rezultate si pe blogul personal.

“Vom continua sa dezvoltam jocul eRepublik, speram sa ne apropiem cat mai mult de finalizarea proiectului. Vrem sa finalizam doua treimi sau chiar mai mult din proiect. In prezent avem finalizata doar o treime din proiect”, declara oficialul eRepublik.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.