Viteza medie de conectare la Internet a fost in Romania, in al treilea trimestru din 2009, de 6,2 Mbps, in crestere cu 12% fata de intervalul similar al anului anterior, se arata in raportul "State of the Internet", realizat de furnizorul de continut video si aplicatii online Akamai Technologies. Totusi, viteza de conectare a scazut cu 0,1% fata de al doilea trimestru din 2009, cel mai mare declin, de 5%, fiind inregistrat in Suedia, aceasta fiind urmata de Cehia, cu 3,1% , s

Viteza medie de conectare la Internet a fost in Romania, in al treilea trimestru din 2009, de 6,2 Mbps, in crestere cu 12% fata de intervalul similar al anului anterior, se arata in raportul "State of the Internet", realizat de furnizorul de continut video si aplicatii online Akamai Technologies.

Totusi, viteza de conectare a scazut cu 0,1% fata de al doilea trimestru din 2009, cel mai mare declin, de 5%, fiind inregistrat in Suedia, aceasta fiind urmata de Cehia, cu 3,1% .

La nivel global, viteza medie de conectare a crescut in al treilea trimestru cu 13%, la 1,7 Mbps, iar peste 100 de state au o viteza de sub 1 Mbps.

Pentru prima oara la nivel global, in intervalul iulie-septembrie 2009, 19% dintre conexiunile la Internet au depasit viteza de 5 Mbps , in Romania 42% fiind peste acest prag, cu 13% mai multe decat in aceeasi perioada din anul anterior.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.