Portalul imobiliar casefaraintermediari.ro se extinde prin franciza in judetele Suceava, Bacau, Piatra Neamt, Iasi si Botosani, urmand ca in 2010 procesul sa continue pana la acoperirea a 50% dintre judetele tarii. Partenerul pentru regiunea Moldovei este Viorel Ropota, om de afaceri local, implicat in distributia de produse alimentare, care a precizat ca investitia va fi recuperata dupa un an. Taxa de intrare in franciza difera in functie de numarul de... [ Citeste articolul pe Dai
Portalul imobiliar casefaraintermediari.ro se extinde prin franciza in judetele Suceava, Bacau, Piatra Neamt, Iasi si Botosani, urmand ca in 2010 procesul sa continue pana la acoperirea a 50% dintre judetele tarii.

Partenerul pentru regiunea Moldovei este Viorel Ropota, om de afaceri local, implicat in distributia de produse alimentare, care a precizat ca investitia va fi recuperata dupa un an.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.