Valoarea comertului electronic cu plata online prin carduri bancare va fi in 2009 de circa 93 mil. euro, in crestere cu 75% fata de cea de 53 mil. euro din 2008. In 2010, segmentul va continua sa creasca, insa cu ponderi mai mici, din cauza contextului economic nefavorabil ce se va resimti mai puternic, a declarat pentru DailyBusiness.ro Carmen Sebe, director general Gecad ePayment. Oficialii companiei nu au oferit estimari mai clare pe 2010. "Preferam sa asteptam rezultatele fina
Valoarea comertului electronic cu plata online prin carduri bancare va fi in 2009 de circa 93 milioane de euro, in crestere cu 75% fata de cea de 53 milioane de euro din 2008.

In 2010, segmentul va continua sa creasca, insa cu ponderi mai mici, din cauza contextului economic nefavorabil ce se va resimti mai puternic, a declarat Carmen Sebe, director general Gecad ePayment.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.