Romanii si bulgarii au cea mai mare rata de esec atunci cand efectueaza achizitii transfrontaliere prin Internet din tarile membre ale Uniunii Europene, de 75%, potrivit unui studiu efectuat de Comisia Europeana. Letonia si Belgia sunt aproape in aceeasi situatie, cu o rata de esec de 70%.Cu toate acestea, probabilitatea de a finaliza o cumparare transfrontaliera este mai mica de 50% in toate statele membre ale UE, cu exceptia Austriei si Estoniei.Potrivit... [ Citeste articolul pe
Romanii si bulgarii au cea mai mare rata de esec atunci cand efectueaza achizitii transfrontaliere prin Internet din tarile membre ale Uniunii Europene, de 75%, potrivit unui studiu efectuat de Comisia Europeana. Letonia si Belgia sunt aproape in aceeasi situatie, cu o rata de esec de 70%.

Cu toate acestea, probabilitatea de a finaliza o cumparare transfrontaliera este mai mica de 50% in toate statele membre ale UE, cu exceptia Austriei si Estoniei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.