Cel mai mare magazin online din Romania, eMag, va incheia anul cu afaceri de circa 66 mil. euro, in scadere cu circa 10% fata de anul precedent, oficialii companiei sustinand insa ca nu vor incheia anul cu pierderi. In 2008, compania a inregistrat pierderi de circa 3,7 mil. euro. Pe primul semestru al anului, eMag a inregistrat afaceri de 25 milioane de euro."Nu o sa avem pierdere la sfarsitul anului", a spus Radu Apostolescu (foto), director de marketing al companiei. Afirmat
Cel mai mare magazin online din Romania, eMag, va incheia anul cu afaceri de circa 66 milioane de euro, in scadere cu circa 10% fata de anul precedent, oficialii companiei sustinand insa ca nu vor incheia anul cu pierderi.

In 2008, compania a inregistrat pierderi de circa 3,7 milioane de euro. Pe primul semestru al anului, eMag a inregistrat afaceri de 25 milioane de euro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.