Managerii disponibilizati in acest an de catre companiile care si-au redus activitatea si care nu au fost abordati de catre firmele de headhunting isi pot cauta un job pe internet. Oferta este bogata, cele mai importante trei site-uri oferind peste 3.000 de posturi in domenii dintre cele mai diverse, precum vanzari, IT sau finante. Pe site-ul eJobs.ro sunt inregistrate…

Managerii disponibilizati in acest an de catre companiile care si-au redus activitatea si care nu au fost abordati de catre firmele de headhunting isi pot cauta un job pe internet.

Oferta este bogata, cele mai importante trei site-uri oferind peste 3.000 de posturi in domenii dintre cele mai diverse, precum vanzari, IT sau finante.

Pe site-ul eJobs.ro sunt inregistrate aproximativ 2.500 de posturi libere pentru manageri, publicate pentru orase diferite si pe domenii precum vanzari, inginerie, IT, telecomunicatii, achizitii, aprovizionare, operatiuni, import-export sau finante si contabilitate, potrivit Laurei Chilom, consultant HR in cadrul companiei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.