Jumatate din cei circa 7 milioane de internauti din Romania au cumparat cel putin o data un produs de pe Internet, iar 96% dintre internautii autohtoni "sunt constienti de aceasta posibilitate", a spus Gokhan Sahn, EMEA Top Accounts Associate al Google, care vede in aceste date "posibilitati foarte mari de dezvoltare" pentru piata din Romania. Online shopping-ul este a doua activitate pe net din Romania, dupa trimiterea si primirea de e-mail-uri, rezulta dintr-un stu
Jumatate din cei circa 7 milioane de internauti din Romania au cumparat cel putin o data un produs de pe Internet, iar 96% dintre internautii autohtoni "sunt constienti de aceasta posibilitate", a spus Gokhan Sahn, EMEA Top Accounts Associate al Google, care vede in aceste date "posibilitati foarte mari de dezvoltare" pentru piata din Romania.

Online shopping-ul este a doua activitate pe net din Romania, dupa trimiterea si primirea de e-mail-uri, rezulta dintr-un studiu realizat de Gemius Research pe piata autohtona si sustinut de Gokhan Sahn.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.