Kaizen Company, societate specializata in furnizarea educatiei permanente, anunta lansarea unui nou program de instruire in format e-learning, care va fi organizat lunar: 'Managementul Fondurilor Structurale', conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews.

Cursul online “Managementul Fondurilor Structurale” incepe pe 01 martie 2009, are o durata de 30 de zile si se va derula prin intermediul proiectului educational Online-School.ro 'The freedom to learn!'.

Trainingul va fi sustinut de Catalin Constantin, consultant in accesarea fondurilor structurale si doreste sa vina in sprijinul institutiilor publice, companiilor private si/sau ONG-urilor care intentioneaza sa deruleze proiecte cu finantare de Uniunea Europeana.

Pe parcursul sesiunii de instruire, participantilor le vor fi prezenate aspecte generale ale managementului de proiect, caracteristicile fundamentale ale fondurilor structurale si ale politicii de coeziune a Uniunii Europene, dar si toti pasii ce trebuie urmati pentru scrierea si implementarea corespunzatoare a unui proiect european. Totodata, vor avea acces la o serie de studii de caz, exemple de proiecte de succes, aplicatii practice si vor invata sa scrie o cerere de finantare.

Citeste si:
Studiu: 77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat...
Studiu: 77% dintre romani...

Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerului intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt. Prin intalnirile virtuale, programul isi propune un nivel ridicat de interactivitate lector – cursanti, cursanti – cursanti, astfel incat in urma participarii la acest curs, absolventii sa detina cunostintele si abilitatile necesare scrierii unui proiect care sa primeasca finantare de la UE.

Citeste articolul integral pe Corporatenews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.