Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, Blom Romania este noua denumire a companiei BlomInfo-Geonet SRL.

Modificarea a devenit operativa incepand cu 30 ianuarie 2009 cand a fost emis noul certificat de inregistrare pe numele Blom Romania. Concomitent, au fost modificate sigla societatii si actul constitutiv, in conformitate cu noua denumire.

Blom Romania se alatura in acest fel celorlalte companii ale grupului international Blom, care este prezent in peste 13 tari din lumea intreaga: Norvegia, Danemarca, Marea Britanie, Germania, Polonia, Italia, Spania, Portugalia, Suedia, Finlanda, Indonezia, Romania si Moldova.

Ionut Savoiu, Managing Director Blom Romania: “Demersul trebuie privit ca un pas important de afirmare a propriei identitati, puse sub semnul apartenentei la un grup cu o mare traditie pe piata internationala si cu a carui identitate vrem sa fim asimilati de clientii nostri”.

Retail jobs

Campania a fost lansata in toamna lui 2008 si face parte dintr-o actiune mai ampla de PR, declansata la nivelul intregului grup, care are ca scop intarirea brandului Blom, ca principal furnizor de produse si servicii pe piata de profil. Adoptarea noului statut s-a facut gradual, pentru a elimina riscul ca o trecere prea brusca sa afecteze identitatea societatii pe piata autohtona.

Exceptand noua denumire, toate datele de contact si de identificare ale companiei au ramas neschimbate.

Grupul Blom a fost infiintat in Norvegia in anul 1954, fiind la ora actuala unul dintre cei mai mari furnizori de servicii si produse in domeniul cartografiei, proiectarii si activitatilor de acest gen.
Sediul central al companiei Blom Romania, care este in acelasi timp si principalul centru de productie al grupului, este localizat in Municipiul Targoviste. Societatea are de asemenea birouri deschise in Bucuresti, Constanta, Brasov si Galati.

Citeste si:
Ce părere are Delia despre oamenii care o critică pe Internet!...
Ce părere are Delia despre...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.