Daca treci seara pe langa cladirile de sticla care au impanzit marile orase din Romania vezi sute de oameni pedaland la biciclete sau alergand pe banda rulanta. Pe o piata aflata inca in stadiu incipient de dezvoltare, romanii lasa anual in salile de fitness circa 270-330 mil. euro, conform unui calcul care ia in considerare faptul ca doar patru din 100 de romani merg la sala de fitness in fiecare luna, conform unui studiu european, iar in medie un roman cheltuieste lunar circa 25-30 de euro pentru un abonament.
Piata salilor de fitness din Romania a inceput sa se contureze la inceputul anilor 2000, cand pe langa salile deschise la parterul blocurilor si cluburile private dezvoltate de antreprenorii independenti, au patruns operatori internationali. Insa investitiile masive in aceasta piata s-au reflectat in ultimii trei ani, care insumeaza circa 15 mil. euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.