E.ON Romania anunta ca ar putea renunta la circa 1.700 de angajati in acest an, respectiv 23% din numarul de salariati, in cazul in care ANRE nu va accepta cresterea tarifelor la gaze si energia electrica.   "Cr
E.ON Romania anunta ca ar putea renunta la circa 1.700 de angajati in acest an, respectiv 23% din numarul de salariati, in cazul in care ANRE nu va accepta cresterea tarifelor la gaze si energia electrica.

"Cresterea preturilor, care se tot amana, va avea implicatii severe atat asupra E.ON, cat si a altor companii. Probabil ca va trebui sa ne reorganizam mai repede si poate ca va trebui sa reducem numarul de angajati, inclusiv prin disponibilizari, nu doar prin programe de plecari voluntare si pensionari anticipate. Potrivit discutiilor actuale, este posibil ca din companiile E.ON din Romania sa plece in acest an 1.700 de persoane", a declarat Frank Hajdinjak, directorul general al subsidiarei locale a grupului german de utilitati E.ON.

Citeste articolul integral pe Financiarul.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.