Compania Hoteliera Intercontinental Romania (RCHI), care detine hotelul de cinci stele InterContinental Bucuresti, a raportat afaceri de 19,7 milioane lei (4,75 milioane euro, in primele 6 luni ale anului, in crestere cu 2%, fata de perioada similara a...

Compania Hoteliera Intercontinental Romania (RCHI), care detine hotelul de cinci stele InterContinental Bucuresti, a raportat afaceri de 19,7 milioane lei (4,75 milioane euro, in primele 6 luni ale anului, in crestere cu 2%, fata de perioada similara a anului precedent, potrivit informatiilor transmise de companie Bursei de

In primul semestru al anului, veniturile companiei au totalizat 22,1 milioane de lei, nivel similar celui din primul semestru al anului trecut.

In aceeasi perioada, cheltuielile RCHI au crescut cu 13%, de la 28 milioane de lei la 31,6 milioane de lei. Astfel, Intercontinental Romania si-a majorat cu 66,2% pierderile in primele sase luni, de la 5,7 milioane de lei la 9,5 milioane de lei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.