Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti, clasificat la cinci stele, estimeaza pentru 2010 o valoare a afacerilor apropiata celei de anul trecut, dupa o scadere de 20-25% în 2009, pe fondul crizei, care a dus la diminuarea cererii pe piata. "În Bucuresti, efectele crizei au dus la o scadere de o singura cifra a cererii. Totodata, oferta pe piata a crescut, mai multe hoteluri fiind deschise în cursul anului. În cazul Hilton, afacerile au scazut cu ...
Hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti, clasificat la cinci stele, estimeaza pentru 2010 o valoare a afacerilor apropiata celei de anul trecut, dupa o scadere de 20-25% in 2009, pe fondul crizei, care a dus la diminuarea cererii pe piata.

"In Bucuresti, efectele crizei au dus la o scadere de o singura cifra a cererii. Totodata, oferta pe piata a crescut, mai multe hoteluri fiind deschise in cursul anului. In cazul Hilton, afacerile au scazut cu 20-25%. Am redus tarifele, ca urmare a scaderii cererii, si am reusit sa ne mentinem cota de piata. Trebuie sa luam in considerare ca 2008 a fost cel mai bun an pe care l-am avut, iar astfel o comparatie cu 2009 nu ar fi chiar potrivita", a declarat directorul general al hotelului, Friedrich Niemann.

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.