Afilierea hotelului de cinci stele Palace Resort and Spa din Sibiu la brandul international Hilton, in vara trecuta, acesta devenind primul Hilton deschis intr-un oras de provincie din Europa de est, a determinat ca cifra de afaceri a unitatii sa creasca anul trecut cu 30% fata de 2008, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii hotelului. "Desi 2009 a fost un an marcat de criza financiara, cifra de afaceri a hotelului (care acum se numeste Hilton Sibiu - n.r.) a crescut cu

Afilierea hotelului de cinci stele Palace Resort and Spa din Sibiu la brandul international Hilton, in vara trecuta, acesta devenind primul Hilton deschis intr-un oras de provincie din Europa de est, a determinat ca cifra de afaceri a unitatii sa creasca anul trecut cu 30% fata de 2008, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii hotelului.

"Desi 2009 a fost un an marcat de criza financiara, cifra de afaceri a hotelului a crescut cu 30% fata de 2008 datorita intrarii in lantul Hilton si a diversificarii surselor de venituri -deschiderea centrului The Spa si a celui de-al patrulea restaurant, cu specific romanesc", a spus Dana Modrescu, manager de marketing si PR al hotelului, fara sa precizeze nivelul exact al afacerilor.

In primele 6 luni de la functionarea sub acest brand international, gradul de ocupare al hotelului a fost de 52%, iar pentru anul in curs se estimeaza atingerea pragului de 65%.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.