Compania hoteliera Intercontinental Romania (RCHI) si-a adancit pierderile cu 9% in cel de-al treilea trimestru al acestui an, la 3,8 milioane lei (898.300 euro), in conditiile in care veniturile sale au scazut cu 16% fata de perioada similara din 2008, potrivit raportului financiar transmis Bursei.
Compania hoteliera Intercontinental Romania (RCHI) si-a adancit pierderile cu 9% in cel de-al treilea trimestru al acestui an, la 3,8 milioane lei, in conditiile in care veniturile sale au scazut cu 16% fata de perioada similara din 2008.

In intervalul iulie-septembrie 2008, Intercontinental Romania afisase pierderi de 3,47 milioane lei. Veniturile companiei s-au comprimat pana la 10,13 milioane lei, in cel de-al treimea trimestru, in scadere cu 16% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului precedent, cand se cifrau la 12,09 milioane lei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Money.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.