Potrivit Business Standard, Tjorborn Bodin, managerul general al Radisson SAS, estimeaza ca aproximativ jumatate din incasarile unitatii vor veni de la restaurante, evenimente, conferinte (food&beverage).

“Dispunem de o sala de conferinte cu 500 de locuri si de alte 11 sali de seminarii, ceea ce, in principiu, ar insemna gazduirea a circa 1.000 de persoane. Estimam ca 50% din afaceri sa fie aduse de segmentul de food&beverage, restul fiind adus de camere" a declarat Tjorborn Bodin.

industrie hoteliera,turism,Radisson,food,food&beverage,Tjorborn Bodin,Venit,

Citeste si:
Satul râvnit de toată lumea. Adăpostește acum doar 33 de oameni,...
Satul râvnit de toată lumea....

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Citeste articolul integral pe Standard.ro



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.