Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un credit special prin care clientii care nu mai pot astepta urmatoarea etapa a programului guvernamental "Prima casa 4" isi pot finanta achizitia locuintei. Costurile sunt similare cu cele ale creditelor acordate prin "Prima casa 3", insa avansul este de 15%, in loc de 5%, informeaza banca, intr-un comunicat de presa.

Noul credit, "Prima Casa de la BCR" a fost lansat in contextul in care plafonul de garantare alocat bancii, in valoare de 64 milioane euro, a fost epuizat.

"Creditul Prima Casa de la BCR se adreseaza clientilor care au depus deja documentatia, dar nu mai pot astepta lansarea programului Prima Casa 4, din cauza faptului ca antecontractele de vanzare-cumparare incheiate expira in foarte scurt timp", a declarat Stefan Coroianu, director executiv al Directiei Managementul Produselor Retail, BCR.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.