Dezvoltatorii au anuntat discounturi semnificative, la targul Domus Expo Imobiliare, organizat in Capitala, in perioada 5-7 noiembrie 2010, se arata intr-un comunicat al organizatorilor, ProActive Business Communication.
Discounturile practicate de dezvoltatorii imobiliari pe perioada targului pornesc de la 4.000 euro si pot merge pana la 15.000 euro, in functie de modalitatea de plata aleasa de cumparator si de pozitia apartamentului in cadrul ansamblului. Cele mai multe dintre proiectele expuse sunt situate in Bucuresti si in imprejurimi, in afara de discounturile generoase oferite cumparatorilor pe perioada targului, dezvoltatorii propun clientilor multe alte beneficii si oferte - mobilarea si utilarea gratuita a bucatariei sau a livingului sau conceptul All Inclusive - locuintele sunt livrate la cheie, mobilate si utilate in functie de preferintele fiecaruia. American Construction Tehnologies (ACT Casa) prezinta in cadrul Domus Expo Imobiliare cele mai ieftine locuinte, cu preturi de la 40.000 euro plus TVA 5%, avand o suprafata de 115 metri patrati construiti. Locuintele prefabricate in America sunt construite pe terenul clientului pe structura metalica si se livreaza la cheie. Casele au suprafete cuprinse intre 115 mp si 208 mp.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.