CorporateNews23 Martie 201013:12

Lectura de un minut

Fondul britanic de investitii Carpathian, fostul Dawnay, Day Carpathian, a decis sa vânda mall-ul Atrium Center din Arad, a carui deschidere este programata pentru astazi, din cauza unor datorii de 39,8 mil. euro, care se preconizeaza ca vor fi extinse, pâna la încheierea efectiva a lucrarilor, la 59,2 mil. euro. Compania estimeaza ca veniturile nete operationale ale mall-ului nu vor depasi 3 mil. euro pe an, drept urmare directorii consiliului de ...
Fondul britanic de investiţii Carpathian, fostul Dawnay, Day Carpathian, a decis să vândă mall-ul Atrium Center din Arad, a cărui deschidere este programată pentru astăzi, din cauza unor datorii de 39,8 mil. euro, care se preconizează că vor fi extinse, până la încheierea efectivă a lucrărilor, la 59,2 mil. euro. Compania estimează că veniturile nete operaţionale ale mall-ului nu vor depăşi 3 mil. euro pe an, drept urmare directorii consiliului de administraţie nu consideră că sunt şanse reale de acoperire a datoriilor pe termen mediu.

Alături de mall-ul din Arad, fondul britanic va vinde şi proiectul din Cluj-Napoca, unde urma să fie dezvoltat al doilea mall al companiei, care are datorii de 8,5 mil. euro. La Cluj, compania deţine doar un teren, evaluat recent la 6,5 mil. euro, şi proiectul arhitectural.

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.