Dezvoltatorul imobiliar Adama a inaugurat prima cladire din proiectul Evocasa Armonia situat in cartierul Titan, investitia in primele doua constructii rezidentiale ridicandu-se la valoarea de 30 milioane de euro, dupa cum declara Asher Lax, director...
Dezvoltatorul imobiliar Adama a inaugurat prima cladire din proiectul Evocasa Armonia situat in cartierul Titan, investitia in primele doua constructii rezidentiale ridicandu-se la valoarea de 30 milioane de euro, dupa cum declara Asher Lax, director de marketing si vanzari Adama.

In aceasta luna au fost finalizate lucrarile la prima cladire, iar cel de-al doilea bloc este intr-un stadiu avansat de constructie, finalizarea lui fiind programata pentru luna mai a acestui an, dupa o investitie totala de 30 milioane de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, locuintele sunt vandute in proportie de 65%.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.