Vestul tarii pare a fi zona cel mai bine reprezentata in topul imobilelor cu caracter rezidential scoase pe piata pentru o suma de pana la 10.000 de euro, potrivit  imobiliare.ro , pe baza anunturilor inscrise in portal.

Vestul tarii pare a fi zona cel mai bine reprezentata in topul imobilelor cu caracter rezidential scoase pe piata pentru o suma de pana la 10.000 de euro, potrivit imobiliare.ro , pe baza anunturilor inscrise in portal.

La Oradea, pentru o uscatorie transformata in garsoniera, semi-decomandata, formata din baie si o camera, actualul proprietar este multumit sa obtina 9.500 de euro.

Tot in vestul tarii, la Arad, cu 10.000 euro, pret negociabil, poate fi achizitionata o garsoniera confort 3. Imobilul are o suprafata utila de 18 metri patrati si este amplasat la etajul 3 intr-un bloc cu patru etaje.

In zona Razboieni din Pitesti, o garsoniera confort 3 cu aceeasi suprafata ca si imobilul din Arad, 18 mp, este gata sa-si schimbe proprietarul pentru 10.000 de euro.

Citeste si:
Analiză Nordis Group: De ce imobiliarele au cel mai bun randament...
De ce imobiliarele au cel mai...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.