Volumul investitiilor in piata de real-estate comercial (retail, office, industrial) a crescut cu 26% in al patrulea trimestru din 2009 fata de trimestrul anterior, pana la 20,6 miliarde euro, aratand o revenire a pietei, conform ultimului studiu al DTZ. Aceasta este a treia majorare consecutiva."In T4 2009 am fost martorii unei reveniri generalizate a volumelor de investitii, Franta, Italia, tarile nordice si Europa Centrala si de Est semnaland cresteri semnificative ale activitat
Volumul investitiilor in piata de real-estate comercial (retail, office, industrial) a crescut cu 26% in al patrulea trimestru din 2009 fata de trimestrul anterior, pana la 20,6 miliarde euro, aratand o revenire a pietei, conform ultimului studiu al DTZ.

"In T4 2009 am fost martorii unei reveniri generalizate a volumelor de investitii, Franta, Italia, tarile nordice si Europa Centrala si de Est semnaland cresteri semnificative ale activitatii investitionale. Aceasta crestere s-a bazat pe un numar mai mare de tranzactii importante", a declarat Magali Marton, Head of Continental Europe and Middle East Research al DTZ.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.