Prin programul "Prima Casa", care impune un pret maxim de 60.000 euro, pot fi cumparate, in Bucuresti, garsoniere noi in majoritatea cartierelor si apartamente noi cu doua camere in zone ca Splaiul Unirii, Titan, Militari, potrivit portalului Rezidential.net. Doar 20% din cele aproximativ 200 de ansambluri rezidentiale listate pe portal se incadreaza in plafonul actual al programului Prima Casa, de 60.000 euro, cele mai multe oferte fiind pentru garsoniere, cu preturi de cel p

Prin programul "Prima Casa", care impune un pret maxim de 60.000 euro, pot fi cumparate, in Bucuresti, garsoniere noi in majoritatea cartierelor si apartamente noi cu doua camere in zone ca Splaiul Unirii, Titan, Militari, potrivit portalului Rezidential.net.

Doar 20% din cele aproximativ 200 de ansambluri rezidentiale listate pe portal se incadreaza in plafonul actual al programului Prima Casa, de 60.000 euro, cele mai multe oferte fiind pentru garsoniere, cu preturi de cel putin 25.000 euro.

Astfel, garsonierele din Drumul Taberei au preturi cuprinse intre 25.000 euro si 39.000 euro.

Citeste si:
Parada LGBT din Sydney, desfăşurată aşa cum era prevăzut, în ciuda...
Parada LGBT din Sydney,...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.